Sång på dop, bröllop och begravning

Sång på dop, bröllop och begravning

För en personlig ceremoni som berör

18 års erfarenhet

Solist till bröllop, dop och begravning

Musik har en plats i livets alla skeden – från den största lycka till den djupaste sorg. Musiken tar vid där orden inte längre räcker till, sätter stämningen för ceremonins olika delar, lugnar i nervositet och otillräcklighet, väcker minnen – och skapar nya minnen, ger utrymme för känslorna att ta plats, helar och berör.

När jag sjunger gör jag det från själen. Det handlar om så mycket mer än att framföra en sång; det handlar om att öppna hjärtan och hålla utrymme för alla känslor att ta plats, om att beröra och läka, att göra komplett.

Aktuella musikhändelser

Min singel ”Älskade barn” har streamats över 65 000 gånger och finns med på över 1650 spellistor på Spotify. Lyssna du också!

Jag har just nu enbart privata spelningar inbokade.

Jessica Jäger

Anlita solist till dop, vigsel eller begravning

Detta ingår i tjänsten

  • Framförande av 1-3 sånger under ceremonin.
  • Personlig rådgivning.
  • Inköp och bearbetning av noter.
  • Instudering och tolkning av valda sånger.
  • Kontakt och övning med redan befintlig kompmusiker (t.ex. kyrkomusikern).
  • Ljudförstärkning vid behov, inklusive riggning och nedriggning.
  • För varje uppdrag planteras ett träd i semiökenområden i Östafrika genom Better Globe – för minskad fattigdom och ett bättre klimat.

Prislista

  • Vardag och ordinarie helg: 5000 kr
  • Kväll, afton och speciell helgdag: 5 500 kr

För tjänster utförda utanför norra och centrala Stockholms län kan reseersättning och traktamente tillkomma. Om ni önskar att jag tar med mig egen ackompanjatör tillkommer arvode för denne, från 4 000 kr. Tjänsten är inte momspliktig.

Betalning

Betalning sker mot faktura, 30 dagar, efter genomfört uppdrag. Det går bra att ställa fakturan på dödsboet i samband med begravning. Tongivande Kärlek AB är godkänd för F-skatt.

Lyssna och inspireras

Under mina 18 år som frilanssångerska på dop, bröllop och begravningar har jag fått sjunga det mesta, och jag gör det gärna – på mitt sätt. Jag leker med både visor, ballader, pop-, rock- och technolåtar och gör dem till mina, ofta finstämda, versioner. Nedan kan du lyssna på några ljudinspelningar och se ett kort utdrag ur min repertoar.

Lyssna på Spotify

Utdrag ur repertoaren

Ave Maria
Candle in the Wind
Det vackraste
Du är allt
Du är alltid en del utav mig
En stund på jorden
En värld full av liv
Fields of Gold
För kärlekens skull
Gabriellas sång
Hallelujah
Handens fem fingrar
Himlen är oskyldigt blå
Koppången
Kärleken förde oss samman
Kärleken är
Kärleksvisan
My Way
Nocturne (Sov på min arm)
När löven faller
Ser du månen där du är ikväll
Som en bro över mörka vatten
Strövtåg i hembygden
Så skimrande var aldrig havet
Ta mig tillbaka
Time to Say Goodbye
Utan dina andetag
Välkommen hem
Välkommen till jorden
Älskade barn
Ängeln i rummet

Referenser & samarbeten

“Tack snälla för att du med din fina sång bidrog till att göra pappas begravning så vacker. Vi blev alla känslomässigt berörda av din inlevelse och personliga tolkning av sångerna.”

“WOW! Tusen tack till dig! Helt fantastiskt! Alla har pratat i dagar om din röst och din härliga närvaro! Du var fantastisk!”

“Ett stort tack till dig för en helt underbar sång! Den förgyllde verkligen vår svåra stund! Jag har idag pratat med många som var med på begravningen som tyckte att du sjöng alldeles bedårande! Ett stort tack ännu en gång för att vi kunde hedra min älskade pappas minne med så ljuvlig sång!”

“Det du gav mig var mer än sång. Det var en underbar upplevelse av det enkla, det starka, det helt underbara som bara finns inom oss när vi har en passion som brinner. Dessutom är din röst bland det vackraste jag hört. Vilket omfång du har och med vilken självklarhet du sjunger.
Jag brukar prata om att putsa på sin diamant och jag har själv svårt att “hävda” mig och ta plats för platsens skull eller att det förväntas och är nödvändigt för att synas. Det du gav mig är att kraften och den underbart vackra passionen kommer tyst och behöver inte alls skrikas fram.
Jag skojade inte när jag sa världsklass och att det är klart du ska till Dahlhalla…Det tycker jag helt och fullt och samtidigt är jag så otroligt glad och tacksam för det du gör idag för TÄNK de som har förmånen att få dig på begravning vigsel och dop. Vilken gåva.”

Jag samarbetar med flera begravningsbyråer, som t.ex. Lavendla, Klarahill, Fonus, Ignis, Fenix Begravningsbyrå med flera.

Tongivande Kärlek – Ett skivbolag

Musikutgivning i streamingkanaler och på CD

För dig som vill lyssna på min musik även när du inte sitter live i publiken finns två fullängdsalbum att streama i alla större kanaler (Spotify, YouTube m.fl.) eller att spela upp på CD. “Livets skeden” (2019) innehåller sånger om det nyfödda livet, om att säga ja till kärleken och om oro och saknad. “Julglitter” (2020) innehåller såväl kända som nyskrivna julsånger på svenska. Båda albumen är producerade av Mats Nilsson och utgivna på mitt eget skivbolag, Tongivande Kärlek AB.

Boka sångsolist till din ceremoni idag

Kontakta Jessica Jäger idag