Affärscoach i marknadsföringi affärsplaneringi mindset

Affärscoach i marknadsföringi affärsplaneringi mindset

När du vill nå framgång som entreprenör

Ta nästa steg och fortsätt gå

Vad är affärscoaching?

Coaching, i snäv bemärkelse, är en samtalsform där coachens roll är att ställa frågor medan du som adept är experten i ditt ämne, på ditt liv och ditt företag. Du har redan alla svar inom dig och min uppgift som coach är att göra dig medveten om dem. Jag lyssnar, ber dig utveckla, ställer dina påståenden mot varandra, frågar vad som händer i dig när jag ser att tårarna väller upp eller rösten ändrar karaktär, återger vad du säger så att du får höra dina egna ord utifrån och frågar igen.

Affärscoaching är därför bra till exempel när du:

  • är överväldigad och inte vet var du ska börja

  • står inför många eller större beslut och behöver klarhet i vad du står för

  • fastnar och vill komma tillbaka till, eller behålla, flow

  • behöver definiera mål och jobba medvetet mot dem

  • tenderar att skjuta upp viktiga aktiviteter och behöver någon som håller dig ansvarig för att det du säger att du ska göra faktiskt blir gjort

  • har svårt att att få ihop dagarna och att räcka till

  • vill expandera.

Jessica Jäger

Din affärscoach

Mitt mål med dina coachingsessioner är alltid att se dig lyckas med det du vill uppnå. Som en av mina workshopdeltagare sa: ”Jessica känner in vad som behövs i varje stund och möter alla på den plats de är. Det märks att hon har intentionen att få alla att lyckas med sina mål.”

Jag fokuserar lika mycket på vem du behöver vara för att nå dit du vill som vad du behöver göra för att nå dit du vill. Med ”behöver vara” menar jag inte att du ska kliva in i en roll som inte är du, utan snarare att fylla ut din egen kostym och göra det du har kapacitet att göra, stå för vem du är och vad du tror på och att agera med integritet gentemot dig själv och andra.

När du behöver landa i visioner och mål, utveckla ditt mindset och inse vad som är hållbart för dig i ditt företagande är det givet att jag coachar genom att ställa frågor, för här har du själv de bästa svaren. När du vill utvecklas inom mina specialkompetenser, marknadsföring och affärsplanering, kliver jag däremot gärna in och lägger upp strategierna tillsammans med dig.

Tänk dig en idrottscoach som lyssnar in sig på spelarens specifika förutsättningar, ser dennes styrkor och svagheter och sedan lägger upp träningspassen för att hen ska nå sin fulla potential. I det sker ett givande och ett tagande där spelaren får prova träningsmomenten och strategierna och komma tillbaka med feedback till coachen som då, tillsammans med spelaren, justerar planen och träningsupplägget, för att sedan repetera förfarandet.

Som den idéspruta jag är kliver jag givetvis också gärna in i brainstorming mode när du har fastnat och det bara är blankt, oavsett vilka frågor jag ställer. Ibland är det idéutbyte som sätter igång kreativiteten och som gör dig medveten om i vilken riktning du vill gå och inte.

I ett större företag kanske företagsledaren vill ha en coach som bara ställer frågorna, en extern konsult eller hel marknadsavdelning som sköter kommunikationen och en mentor som står för rådgivning och idéutbyte, men för en småföretagare finns inte alltid budgeten för att hyra in flera olika personer att göra olika saker och då kan det vara fördelaktigt och praktiskt att finna alla sidor i en person.

Jag är diplomerad och certifierad coach, har fil.kand. i företagsekonomi med inriktning service management / relationsmarknadsföring, har drivit företag (både enskild firma och aktiebolag) i 17 år, varit en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande och därtill företagsrådgivare på Stockholms stadsbibliotek.

Vilket upplägg passar dig?

Coachingpaket

Att utmanas i sina tankebanor och få syn på beteendemönster kan gå på ett kick. Att byta ut sina vanor för att på så sätt få nya resultat är en längre process. Jag tror på att jobba sida vid sida i nära relation över tid. Därför jobbar jag generellt med mina klienter på helårsbasis, med möjlighet att ”prova på” de första tre månaderna. Årsprogrammet skräddarsys utifrån dina behov och mål. Välkommen att boka ett prova på-samtal så pratar vi om hur coaching kan ta dig dit du vill.

Betalning sker mot faktura. Tongivande Kärlek AB är godkänd för F-skatt. Coaching sker främst via Zoom, men telefoncoaching och fysiska möten i Vallentuna är också möjliga.

Frågor innan du bestämmer dig?

Boka ett klargörande samtal

Vill du ta ditt företag till en ny nivå och önskar känna på personkemin och få svar på några frågor innan du tar ett beslut? Boka ett samtal med mig så pratar vi! Jag vill gärna lära känna dig och ditt företag.

Jag leder! 13 strategier för självledarskap

Jag leder!

13 strategier för självledarskap

Hur håller framgångsrika företagare sin motivation uppe? Varifrån kommer den nästintill outtömliga energin som resultatrika entreprenörer verkar ha? Och hur hinner de med allting?

Utan dina mänskliga handlingar är ditt företag faktiskt bara en pappershandling. Så hur du mår, både fysiskt och mentalt, och vad du säger till dig själv och väljer att tro på om dig själv, kommer att avspeglas i hur det går för ditt företag. Företaget är beroende av din energi, att du kliver in i förändringsprocesser, möter rädslor och väljer att lyckas. För att komma dit du vill behöver du därför dagligen ta dig an den kanske svåraste ledarrollen av alla; den där du leder dig själv.

I “Jag leder!” finner du tretton strategier som många av världens främsta idrottare, musiker, entreprenörer och ledare använder för att nå sina mål. Genom att kliva in i och utveckla ditt självledarskap kan du på ett hållbart sätt ge större värde till fler människor och därmed skapa ett mer lönsamt företag.

Ta nästa steg på din framgångsresa

Kontakta Jessica Jäger idag