Evenemang som tar dig framåt

Evenemang som tar dig framåt

Väx med mig

Följ med på mina upptåg

Var med där det händer

Jag älskar att hitta på utmaningar, testa nya metoder och att utveckla nya tjänster. Ofta bjuder jag in entreprenörer att delta i mina upptåg så att jag får omedelbar feedback och kan vidareutveckla mina idéer. Dessa “upptåg” brukar vara oerhört uppskattade och givande för dem som deltar och är ofta kostnadsfria. Läs mer om vad som är på gång nedan!

29 november kl. 17-20, Upplandsgatan 22 i Stockholm

Releasefest för boken ”Jag leder!”

Det är dags för fest och firande! Den 29 november kommer min bok ”Jag leder! 13 strategier för självledarskap” ut på Mindboozt Publications och du som småföretagare, vän eller familj är varmt välkommen att fira med mig, mingla med andra fantastiska människor och vara en av de första att få boken i handen! Det blir Öppet hus kl. 17-20. Meddela gärna att du (och vänner!) kommer på jessica@jessicajager.se så att jag kan se till att det finns dryck och tilltugg till alla som kommer.

Läs mer på Facebook

14-17 november kl. 12, på Facebook

Så når du ut – liveworkshop

Vad förknippar du med ordet ”marknadsföring”? Är det kanske sociala media med inlägg, reels och livesändningar, sökmotoroptimering, säljtunnlar och säljtrattar, tidningsannonser, hemsidor, affärsnätverk, landningssidor, flygblad i brevlådan och reklamjinglar? Hur känner du inför allt det här? Det är lätt att bli överväldigad, eller hur? Var börjar man? Vad är relevant?

Speciellt tröttsamt kan det kännas när du utgör både marknadsavdelning, IT-avdelning, produktionsavdelning och alla de andra avdelningarna också; när företaget är nästan lika med Du. För dig sänder jag live på Facebook varje dag 14-17 november kl. 12. (Sändningarna ligger kvar att ta del av i sin helhet till och med 1 december.) Låt oss kika på marknadsföringen och göra den hanterbar – tillsammans. Kostnadsfritt.

Läs mer och boka plats

11 december kl. 10.00, S:t Olofs kyrka i Täby

Luciasång på gudstjänst

Jag sjunger Luciasånger under gudstjänsten i S:t Olofs kyrka.

24 december kl. 10-12, S:t Olofs kyrka i Täby

Öppen kyrka i jultid

Kortare andakter med psalmsång, läsning av julevangeliet, ljuständning, bön mellan kl. 10 och 12 på julafton. Solosång av Jessica Jäger. Servering av kaffe, glögg och pepparkakor utanför kyrkan. Maxantal inne i kyrkan per gång 80 st.

24 december kl. 23.00, Näsbyparks kyrka i Täby

Midnattsmässa

Midnattsmässa med solosång av Jessica Jäger.

Tid för bara dig

Prova på-coaching

“Vad är egentligen affärscoaching? Hur går en coachingsession till? Funkar det på mitt affärsområde? Tänk om personkemin inte stämmer?” Alla dessa frågor, och fler därtill, är fullständigt relevanta där du befinner dig just nu. Så vad behöver du göra för att få svar? Du behöver gå i aktion, utforska och testa. Är det något mina klienter blir vana vid så är det att göra just det. I det här fallet erbjuder jag dig att prova på ett kort coachingsamtal. Du får 20 minuter som är helt och hållet dina, utan krav på prestation eller framtida bokning. Ta den möjligheten!

Boka coachingtid

8 januari kl. 17.00, S:t Olofs kyrka i Täby

Mässa i Taizéanda

Mässa inspirerad av bönerna i det ekumeniska klostret i Taizé, Frankrike. Vi sjunger de korta, melodiska Taizésångerna om och om igen, på olika språk, tills vi kan dem och sjunger med utan att tänka – tills vi försätts i ett meditativt tillstånd. Vi tänder ljus och delar tystnaden med varandra. Du får möta dig själv omsluten av kärleksfulla människor. Jag sjunger försångarstämmorna.

Marknadsföringstips & reflektioner

Följ mig i sociala media

Ta nästa steg på din framgångsresa

Kontakta Jessica Jäger idag

jessica@jessicajager.se
070-728 25 01