Evenemang som tar dig framåt

Evenemang som tar dig framåt

Väx med mig

Följ med på mina upptåg

Var med där det händer

Jag älskar att hitta på utmaningar, testa nya metoder och att utveckla nya tjänster. Ofta bjuder jag in entreprenörer att delta i mina upptåg så att jag får omedelbar feedback och kan vidareutveckla mina idéer. Dessa “upptåg” brukar vara oerhört uppskattade och givande för dem som deltar och är ofta kostnadsfria. Läs mer om vad som är på gång nedan!

24 december kl. 10-12, S:t Olofs kyrka i Täby

Öppen kyrka i jultid

Öppen kyrka (som öppet hus) med psalmsång, läsning av julevangeliet, ljuständning, bön och solosång av Jessica Jäger mellan kl. 10 och 12 på julafton.

Tid för bara dig

Prova på-coaching

“Vad är egentligen affärscoaching? Hur går en coachingsession till? Funkar det på mitt affärsområde? Tänk om personkemin inte stämmer?” Alla dessa frågor, och fler därtill, är fullständigt relevanta där du befinner dig just nu. Så vad behöver du göra för att få svar? Du behöver gå i aktion, utforska och testa. Är det något mina klienter blir vana vid så är det att göra just det. I det här fallet erbjuder jag dig att prova på ett kort coachingsamtal. Du får 30 minuter som är helt och hållet dina, utan krav på prestation eller framtida bokning. Ta den möjligheten!

Marknadsföringstips & reflektioner

Följ mig i sociala media

Ta nästa steg på din framgångsresa

Kontakta Jessica Jäger idag