Evenemang som tar dig framåt

Evenemang som tar dig framåt

Väx med mig

Följ med på mina upptåg

Var med där det händer

Jag älskar att hitta på utmaningar, testa nya metoder och att utveckla nya tjänster. Ofta bjuder jag in entreprenörer att delta i mina upptåg så att jag får omedelbar feedback och kan vidareutveckla mina idéer. Dessa “upptåg” brukar vara oerhört uppskattade och givande för dem som deltar och är ofta kostnadsfria. Läs mer om vad som är på gång nedan!

26 – 29 september, Svenska Mässan, Göteborg

Bokmässan i Göteborg

Besök mig på Bokmässan i Göteborg. Jag finns på plats i Mindboozt Publications monter med böckerna ”Jag leder!”, ”Jag säljer!” och den alldeles nya ledarskapsantologin som jag projektleder.

10 oktober, Vallentuna

Vallentuna Näringslivsdag

Vallentuna Näringslivsdag – en heldag för företagare och entreprenörer i Vallentuna med omnejd. Lär dig nytt och inspireras av fantastiska föreläsare, träffa nya affärskontakter, delta i tävlingar och fyll på energi inför resten av hösten. Jag är projektledare för dagen.

26-27 oktober, Solnahallen

Harmoni Expo

Besök mig på mässan Harmoni Expo i Solnahallen lördag-söndag 27-28 oktober. Jag står i Mindboozt Publications monter och signerar mina böcker ”Jag leder!” och ”Jag säljer!”. Vi har även bokrelease av den alldeles nyutgivna ledarskapsantologin om som jag projektleder.

Tid för bara dig

Prova på-coaching

“Vad är egentligen affärscoaching? Hur går en coachingsession till? Funkar det på mitt affärsområde? Tänk om personkemin inte stämmer?” Alla dessa frågor, och fler därtill, är fullständigt relevanta där du befinner dig just nu. Så vad behöver du göra för att få svar? Du behöver gå i aktion, utforska och testa. Är det något mina klienter blir vana vid så är det att göra just det. I det här fallet erbjuder jag dig att prova på ett kort coachingsamtal. Du får 30 minuter som är helt och hållet dina, utan krav på prestation eller framtida bokning. Ta den möjligheten!

Marknadsföringstips & reflektioner

Följ mig i sociala media

Ta nästa steg på din framgångsresa

Kontakta Jessica Jäger idag