Ta nästa steg: ta kontakt!

Ta nästa steg: ta kontakt!

Varje framgång börjar med en aktion

Ring eller SMS:a

Interagera i sociala media

Kontaktformulär

Vad sägs om Jessica?

“Jessica känner in vad som behövs i varje stund och möter alla på den plats de är. Det märks att hon har intentionen att få alla att lyckas med sina mål.”

Sofia HahnDeltagare i marknadsföringsworkshopen

”Det du gav mig var mer än sång. Det var en underbar upplevelse av det enkla, det starka, det helt underbara som bara finns inom oss när vi har en passion som brinner. Dessutom är din röst bland det vackraste jag hört. Vilket omfång du har och med vilken självklarhet du sjunger. TÄNK de som har förmånen att få dig på begravning vigsel och dop. Vilken gåva.”

Karin SandinPublik under konserten “Toner som berör”

Nå ut, engagera och öka din försäljning

Jessica Jäger Affärscoach

Du magiska småföretagare som vill så mycket, som längtar efter att göra verklig skillnad för andra människor, som har så mycket mer att ge, och som inte riktigt når ut eller får upp omsättningen till önskad nivå – hör av dig! Du förtjänar mer. Låt mig utmana dig, ifrågasätta invanda beteenden, bidra med marknadsföringsstrategier och belysa de svar du redan har inom dig, så att du når ut till rätt publik, ökar din försäljning och därmed kan frigöra tid för idéerna du inte hinner genomföra eller uppleva nästa punkt på din bucket list.

Jag är en “människo-människa” som möter dig där du är, har kandidatexamen i företagsekonomi (inriktning: relationsmarknadsföring), är diplomerad och certifierad coach och företagare sedan 18 år. Jag är affärscoach och rådgivare med inriktning på marknadsföring, affärsplanering & mindset för dig som vill nå ut till fler & omsätta mer.