Affärscoach & sångerska

Affärscoach & sångerska

Med människan i fokus

Med människan i fokus

Mina drivkrafter

Människor och musik

Människor och musik har alltid varit mina drivkrafter. Därför är det inte särskilt förunderligt att jag sjungit på över 350 begravningar; den “högtid” när människor kanske behöver varandra som mest och musiken får ta vid där orden inte längre räcker till. Musik är ett fantastiskt kommunikationsmedel och jag kommer alltid minnas dagen när jag som 15-åring stod på scenen på Täby Park Hotel i en gul långklänning och sjöng “Time to Say Goodbye” när hela publiken satt och grät. Att få beröra människor till tårar var en utomjordisk upplevelse, som jag sedan har fått förmånen att uppleva om och om igen.

Under mina 18 år som sångerska har jag fått möta människor i livets alla skeden: i den största glädje och oro när ett nytt liv kommit till världen, i nervositet och kärlek i när två personer tagit steget att säga “JA” till varandra, i sorg, förtvivlan och saknad och i andra livsomvälvande skeden. Det betyder att jag har fått komma nära människor i fullkomlig “nakenhet”, med känslorna stormande – eller avstängda. Att ta steget vidare till att bli diplomerad och certifierad livscoach var inte stort.

Så småningom landade jag i att det var allra roligast att coacha småföretagare – dels för att jag själv älskar att driva företag, är genuint intresserad av företagande och där kan dra stor nytta av min högskoleexamen inom företagsekonomi (inriktning service management /relationsmarknadsföring), dels för att jag vill coacha människor som är på väg mot någonting, som har tagit ett aktivt beslut i en riktning, som har drömmar, hopp och idéer och som vill skapa en livsstil utifrån sina individuella förutsättningar. Under flera år var jag en av regeringens ambassadörer för kvinnors företagande och under en period även företagsrådgivare på Stockholms Stadsbibliotek.

Idag varvar jag sång på dop, vigslar och begravningar och skivproduktioner med marknadsföringsworkshopar, coachingsessioner och onlinekurser. Variationen gör att jag kliver in i varje sammanhang med glädje och energi över att få vara just där, i just det uppdraget. Jag får vila i min mångåriga rutin utan att det någonsin blir slentrian. Det gör att jag ser dig, där du är.

Jessica Jäger

Mitt professionella rykte

För att få en mer utomstående bild av vem jag är har jag låtit Karin Sandin på Your Professional Reputation intervjua personer ur mitt professionella nätverk, analysera och sammanställa svaren. Här finner du hennes sammanställning:

“Jessica är engagerad, ödmjuk, professionell och möter människor precis där de är. Hon har många spännande bollar i luften, en mycket bra framförhållning och ser kopplingar som inte alltid är givna. Jessicas inlevelse är total i allt hon gör. Hon är nyfiken, ställer rätt frågor samt snappar snabbt upp vad uppdragsgivaren vill. Jessica har ett gott hjärta som hon kombinerar med ett starkt affärssinne. Hon är lyhörd, har känsla för situationen, gör det hon vill och lyckas.

Jessica inspirerar stort genom att kombinera alla sina roller på ett unikt sätt och levererar över förväntan på den scen som dagen erbjuder. Hon är mångsidig, metodisk, strategisk och hon lämnar ingenting åt slumpen. I Jessicas framförande ryms både känsla och kvalité som bidrar till att hon alltid lyckas beröra andra människor. Hon ser möjligheter där inte alla andra gör det, skapar snabbt ett förtroende hos kunden och får människor att känna att just de är unika.”

Ta nästa steg på din framgångsresa

Kontakta Jessica Jäger idag